Nieuws


Prins Yoran de 1e is de nieuwe prins bij De Lollige Snuiters in Wehl


Snuutersderp,- Dit jaar hebben we wederom weer een spectaculaire presentatie van onze nieuwe hoogheid gehad in een goed bezochte zaal in het Koningin Beatrixcentrum in Wehl. Linda de Mol mag dan op zondagavond haar seizoen met de gouden koffertjes hebben afgesloten, maar dit was in Snuutersderp nog zeker niet het geval. Met een decor vol glitter en glamour kwam onze eigen ’Linda de Lol’ samen met 7 beeldschone koffergirls “De Lollige Snuiters loterij “ presenteren. Daarbij mocht de voice over van Henry Lukassen ( Gaston) ook zeker niet ontbreken. Een kandidaat uit het publiek wist naar aanleiding van de aanwijzingen die in de koffertjes zaten te vertellen waar Nicolette van Dam voor de voordeur zou staan. Het grote geheim van Snuutersderp werd onthuld………

Snuutersderp heeft een nieuwe prins, Prins Yoran Bosvelt de 1e en hij regeert dit jaar met zijn zelf gekozen leus: “We-j goan d’r veur”. Yoran krijg hulp aangeboden van zijn hofdames, Nikki Hermsen en Indy Lendering , zijn adjudanten zijn Milan Steentjes en Luuk Eugelink.

Prins Yoran de 1e zal samen met zijn hofhouding en de complete raad van 11 op zondag 26 februari 2017 voorop gaan in de carnavalsoptocht in Snuutersderp. Wij verheugen ons erop om u daar te zien, tot dan!