Hoe de zoektocht van De Lollige Snuiters naar een nieuwe kandidaat Prins voor 2017/2018 begon.....

Zaterdagavond 4 februari 2017, door middel van een prachtige prinsenpresentatie kwam de nieuwe Prins van De Molledraejers per trein expres tevoorschijn. Daar stond hij dan...... ONZE eigen president Henry Lukassen van De Lollige Snuiters.

Een geweldige mooie titel voor hem en een uiterst geschikte kandidaat om de rol van Prins op
zich te nemen. Maar tegelijk ook de gedachte..... onze president is er dit jaar niet bij.

Na een spoedberaad hebben we samen naar een oplossing gezocht en deze ook met een prima resultaat gevonden. Patrick Thijssen, voor alles inzetbaar. TOP!!

Maar we hebben het er natuurlijk niet bij laten zitten, De Molledraejers onze President als Prins gebruiken, dan zouden wij wel eens zien of de President van De
Molledraejers ook een geschikte kandidaat kan zijn als Prins voor het carnavalsjaar voor De Lollige Snuiters volgend jaar.

De beelden in het filmpje spreken voor zich..... dus snel kijken maar!

Link filmpje

Prins Yoran de 1e is de nieuwe prins bij De Lollige Snuiters in Wehl

Snuutersderp,- Dit jaar hebben we wederom weer een spectaculaire presentatie van onze nieuwe hoogheid gehad in een goed bezochte zaal in het Koningin Beatrixcentrum in Wehl. Linda de Mol mag dan op zondagavond haar seizoen met de gouden koffertjes hebben afgesloten, maar dit was in Snuutersderp nog zeker niet het geval. Met een decor vol glitter en glamour kwam onze eigen Linda de Lol samen met 7 beeldschone koffergirls De Lollige Snuiters loterij presenteren. Daarbij mocht de voice over van Henry Lukassen ( Gaston) ook zeker niet ontbreken. Een kandidaat uit het publiek wist naar aanleiding van de aanwijzingen die in de koffertjes zaten te vertellen waar Nicolette van Dam voor de voordeur zou staan. Het grote geheim van Snuutersderp werd onthuld......

Snuutersderp heeft een nieuwe prins, Prins Yoran Bosvelt de 1e en hij regeert dit jaar met zijn zelf gekozen leus: We-j goan d·r veur. Yoran krijg hulp aangeboden van zijn hofdames, Nikki Hermsen en Indy Lendering , zijn adjudanten zijn Milan Steentjes en Luuk Eugelink.

Prins Yoran de 1e zal samen met zijn hofhouding en de complete raad van 11 op zondag 26 februari 2017 voorop gaan in de carnavalsoptocht in Snuutersderp. Wij verheugen ons erop om u daar te zien, tot dan!